Kes Pecah Kereta di Jusco Bukit Tinggi

Salam semua, entri kali ni nak berpesan supaya berjaga2 kpd sesiapa yg biasa pegi shopping dkt Jusco Bukit Tinggi, Klang. Kejadian ni berlaku pada 12/1/2010 antara pukul 3 ke 5 petang., bukannya 3 pagi!.. Kereta myvi aku yg dipinjam oleh kawan karib aku, Jerry Simon telah dipecah tingkap pada bhgn pintu belakang penumpang sblh kanan...parking pulak dah la dkt area pintu masuk, hari siang pulak tu....tu pun blh kene pecah. Nak wat camne..dah takdir, benda nak jadi...
Lokasi kejadian

Barang yg hilang, baju uniform polis ngan baju2 lain yg nak dihantar dobi....klu si penyamun ni menyamar pkai baju polis yg dicuri tu lg la...

Kaca bertebaran di atas jalan

Pintu xleh tutup rapat

Kesan cungkil jelas kelihatan

Serpihan kaca yg masuk ke celah pintu

Kereta masih dalam kawasan parking berbayar

Sampai skrg x tau lg sapa pencurinya...dah parking elok2 dah dlm kawasan berbayar milik jusco sendiri...tapi sorang guard pun takde di lokasi kejadian (katanya tak cukup org). Jaga-jaga skit lps ni kwn2 semua... kalau boleh, parking dkt dgn kawasan yg ade cctv...ade jaga pun x blh bagi harapan yg tinggi...

2 comments:

Anonymous said...

bro, dengar citer ada 2 kes berlaku serentak hari tu...? hari yg sama jgk ke?

Darul Ridzwan Azhar said...

a'ah...mcm mana tau...?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.